Oglasnik

IUSNJ-Oglasnik

Prodajete zemlju,kucu, stan, auto ili trazite nesto? Posaljite nam svoj oglas da Vas se pronade! Ponudite svoju nekretninu iz Hrvatske, Bosne i Herzegovine, Srbije, Makedonije, Kosova, Slovenije ili Crne Gore. Uz kombinirano oglašavanje u IUSNJ grupama i web izdanjima osiguravamo našim oglašivačima maksimalni doseg uz potpuno pokrivanje ciljnog tržišta, a to je u cijeloj Njemackoj, Hrvatskoj i Regiji. Sa preko 500.000 Clanova IUSNJ-grupa i velikim brojem posjetitelja www.idemousvijet.com stranice povecavate i ubrzavate prodaju/najam svojih usluga ili proizvoda. Sve upite i oglase saljite na kontakt(@)kroper.de Danke & Hvala!

CIJENIK:
1) FREE PRIVATNI OGLAS / CIJENA: 0 €
Besplatan oglas, sa jednostavnim tekstom, sa brojem telefona i email, privatni oglas za potraznju posla, auta ili stana. Trajanje oglasa je 5 dana.

2) PAY PRIVATNI OGLAS / CIJENA: 10,00 €
Pay privatni oglas za ponudu stana, auta, potraznju posla, prezentirajte se sa svoje najbolje strane.Trajanje oglasa je 20 dana.

3) JEDNOSTAVNI KOMERCIJALNI OGLASI / CIJENA: 50,00 €
Jednostavni komercijalni oglas za ponude posla, stana, soba sa prijavom, auta, prijevoza, i drugih usluga. Trajanje oglasa je 30 dana

4) KOMERCIJALNI OGLASI / CIJENA: posaljite upit na kontakt@kroper.de
Komercijalni oglas sa opsirnim opisom sa navednim brojem telefona i vasim email kontaktom. Oglas za trazitelje radne snage, kao npr. agenture i tvrtke. Za ponuditelje razlicitih usluga i produkata (npr. apartmana na moru). Oglas se stavlja sa fotografijom usluge ili produkta. Postavljajau se i dva puta isti baner koji se na webstranicu www.idemousvijet.com moze vidijeti. Isto tako se baner postvalja u sve vece facebook grupe sa oko 500.000 clanova. Trajanje oglasa je 30 dana. Upit nam mozet eposlati na dandrin(at)alice.de