Iskrene čestitke na 100 000 članova

Iskrene čestitke na 100 000 članova

L: I. R.

Autor: Jure Cvitković

Čestitam Dominku i svima ostalima koji su doprinijeli radu ove grupe. Sjećam se kada sam, prije nepune 4 godine, saznao za ovu grupu. Bilo je ponekad turbulentnih razdoblja jer nije lako voditi veliki broj ljudi. I sam imam grupu s preko 33.000 članova i znam kako je teško i nezahvalno.

Nažalost, više je onih koji će zaboraviti pristojno zahvaliti na nekoj pomoći i podršci, nego onih koji će Vas pokuditi ako nešto ne valja. Dogode se nekad i nesporazumi, ali ljudski je oprostiti i krenuti dalje.

Dominko je čovjek velikog entuzijazma i energije, koji se toliko trudi. Svaka čast. To je nešto što čovjek ima ili nema, to da činiš dobro drugom ne očekujući nagradu zauzvrat.

Ipak, unatoč tomu koliko je lijepo što nas je toliko u grupi kao i u Njemačkoj, ostaje jedna sjena na duši i čovjek se zapita – zašto smo morali otići? Dominko mi nedavno reče da ne želi politiku u svoju grupu, a ja mislim da griješi, mi se moramo baviti politikom. Ako se nećemo mi baviti u svoju korist – bavit će se netko drugi (i bavi se) na našu štetu.

Da je Hrvatska zaista država hrvatskog naroda, ne bismo morali otići negdje u svijet trbuhom za kruhom. Nije to bila poslije ’45, a nije ni danas. Samo su ‘drugovi’ preobukli kapute.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.