Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Emërtimi:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Udhëheqësja/i:

Christian Heldt, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë

Vendi:

Prishtinë

Kodi postar:

10000

Telefoni:

+383 38 25 45 00

Fax:

+383 38 25 45 36

Adresa postare:

Rr. Azem Jashanica 66

Adresa e rrugës:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rr. Azem Jashanica 66, Arbëria, 10000 Prishtinë, Kosovë

Orari i punës:

E hënë – E enjte:
08:00 – 17:00

E premte:
08:00 – 14:00

Orari i sporteleve të Seksionit Ligjor-Konsullor (përfshirë sportelin e pasaportave) dhe Zyrës së vizave: Vetëm me termin të caktuar!

Qarku administrativ/kosullor:

Kosovë

E-maili:

info@pristina.diplo.de

Gjuhët zyrtare: Gjuha shqipe, Gjuha serbe

Numra të rëndësishëm të telefonit:

Emergjenca  112
Policia 92 (nga celulari: 192)
Zjarrfikësat 93 (nga celulari: 193)

Në ditët si në vijim Ambasada mtetet e mbyllur:  

01.01.2018  Viti i Ri
30.03.2018  Pashkët katolike, e premta e Pashkëve
02.04.2018  Pashkët katolike, e hëna e Pashkëve
01.05.2018  Dita Ndërkombëtare e Punës
10.05.2018  Dita e të Shelbuemit katolik
21.05.2018  Rrëshajë e Madhe katolike, e hëna e Rrëshajëve
15.06.2018  Fiter Bajram (Fundi i Ramazanit)
21.08.2018  Kurban Bajram
03.10.2018  Dita e Bashkimit të Gjermanisë
24.12.2018  Nata e Krishtlindjeve Katolike
25.12.2018  Krishtlindjet katolike, dita e parë
26.12.2018  Krishtlindjet katolike, dita e dytë
31.12.2018  Nata e Vitit të Ri

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.