Istraživanje / upitnik o stavovima roditelja o hrvatskoj nastavi u inozemstvu i planovima za povratak u Hrvatsku

Istraživanje / upitnik o stavovima roditelja o hrvatskoj nastavi u inozemstvu i planovima za povratak u Hrvatsku

Poštovane/Poštovani,

upitnikom Stavovi roditelja o hrvatskoj nastavi u inozemstvu želimo prikupiti podatke o tome kako roditelji procjenjuju različite aspekte nastave hrvatskoga jezika i kulture te kakvi su njihov stavovi i očekivanja o budućnosti obrazovanja djece u hrvatskim školama u inozemstvu. Uz to, upitnik sadrži i nekoliko pitanja o tome kako procjenjujete kvalitetu života u inozemstvu kao i vjerojatnost povratka u Hrvatsku. Podaci koje ćemo prikupiti prije svega poslužiti će za izradu smjernica novog Kurikuluma hrvatske nastave u inozemstvu. Upitnik je anoniman, a za popunjavanje upitnika trebat će Vam do 15 minuta.

Poveznica na Upitnik je: https://limesurvey.srce.hr/256799?lang=hr Ukoliko ćete imali pitanja vezano uz istraživanje, javite nam se na e-mail iburic@fhs.unizg.hr ili rburai@alu.unizg.hr Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju! dr. sc. Ivan Burić, Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu dr. sc. Renata Burai, Akademija likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.