Koji su najvažniji diskonti na tržištu u Njemačkoj

Koji su najvažniji diskonti na tržištu u Njemačkoj

N&P:D.A.

Najvažniji diskonti na tržišta u Njemačkoj su:

Aldi: Aldi Nord i Aldi Süd dva su najveća diskontna lanca supermarketa u Njemačkoj. Aldi Nord ima podružnice na sjeveru, a Aldi Süd na jugu zemlje. Lidl: Lidl je međunarodni diskontni lanac supermarketa koji ima brojne podružnice u Njemačkoj i nudi širok izbor hrane i drugih proizvoda.

Penny: Penny je još jedan poznati lanac supermarketa u Njemačkoj koji nudi i vlastite robne marke i brendirane proizvode po pristupačnim cijenama.

Netto: Netto Marken-Discount je diskontni lanac supermarketa koji ima poslovnice pod nazivima “Netto Marken-Discount” i “Netto ohne Hund”.

Norma: Norma je regionalni diskontni supermarket koji ima podružnice prvenstveno u južnoj Njemačkoj i nudi široku ponudu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po niskim cijenama.

Ovaj popis svakako nije konačan, budući da postoje mnogi drugi diskont supermarketi u Njemačkoj koji također igraju važnu ulogu u Njemačkoj.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.