Ocjenjivanje vaše njemačke radne svjedođžbe

Ocjenjivanje vaše njemačke radne svjedođžbe

O čemu se točno radi?
Poslodavci skrivaju ocjene u točno definiranim formulacijama u radnoj svjedođžbi koristeći riječi koje na prvi pogled mogu zvučati dobro, ali mogu imati negativno pa čak i loše značenje.

No, budući da je poslodavac prema odluci radnog suda dužan zaposleniku izdati dobronamjernu svjedođžbu za posao, razvio se svojevrsni “jezik svjedočenja” koji ne može svatko razumijeti / dešifrirati.

Zbog toga se šifrirane poruke prenose putem određenih formulacija u svjedođžbi za posao, koje su vrlo važne za prijavu kod novog poslodavca, jer odjel za ljudske resurse, koji je odgovoran za zapošljavanje, može dešifrirati te tajne kodove.

Nudimo vam da nam jednostavno pošaljete svoju referencu posla koristeći dole navedeni mail, a mi ćemo osobno pogledati vašu svjedođžbu posla i dati vam ocjenu u obliku školskih ocjena na njemačkom i hrvatskom sistemu. Od nas ćete također dobiti preporuku o tome koje odlomke trebate dati promijeniti kod poslodavca.

Zašto mi?
Imamo dugogodišnje iskustvo, sa stotinama napisanih molbi i životopisa. I 30 godina radnog iskustva i iskustva sa dešifriranjem radnih svjedođžbi. Nudimo jedinstvenu i pristupačnu cijenu. Ocjenjivanje se vrši tajno i isključivo na vašu e-mail adresu.

Što je s pravnim savjetom?
Nažalost, nažalost ne možemo vam ponuditi pravni savjet. Da biste to učinili, morate se obratiti odvjetniku specijaliziranom za radno pravo. Ako vam je to važno, možete zatražiti da odvjetnik provjeri vašu referencu posla, ta provjera je skuplja.

Tko smo mi?
Mi smo mali tim koji se sastoji od nekoliko osoba sa relevantnim iskustvom u ljudskim resursima.
U 2017. odlučili smo ponuditi ocjenu radnih svjedođžbi za posao, za mali iznos kao plaćenu uslugu.

Kako nas kontaktirati?
Možete nas kontaktirati preko mail adrese info@kroper.de



Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.