Beograd / Sistem zakazivanja termina kod Federalnog ministarstva vanjskih poslova Njemačke

Lista čekanja za termin – posebna regulativa za države Zapadnog Balkana novembar
(čl 26 st 2 Uredbe o zapošljavanju)

Erwerbstätigkeit nach § 26 Abs. 2 BeschV (Beschäftigungsverordnung  -„Westbalkan-Regelung“) Zapošljavanje u skladu sa čl. 26. stav II Uredbe o zapošljavanju (Regulativa za zemlje Zapadnog Balkana)


Nakon registracije na listi čekanja za dobijanje termina dobićete putem mejla automatski generisanu poruku o izvršenoj registraciji uz broj pod kojim ste registrovani.

Molimo vas da prilikom registracije navedete vašu ličnu mejl adresu. Proveravajte redovno elektronsku poštu, jer se komunikacija vodi isključivo preko mejla.

Nemojte zaboraviti ni da proverite spam folder i podešene parametre.

  

 Napomena:

Predavanje zahteva se odobrava samo uz potvrdu o terminu i samo ako se lični podaci u pasošu podnosioca zahteva u potpunosti poklapaju sa onima u registraciji za termin.

Molimo, da Vaše prezime i ime ukucate shodno primeru odnosno kako je uneto u Vašem pasošu u delu za očitavanje podataka bez oznake “SRB”.

Podatke koje ste naveli prilikom registracije kasnije ne možete ispraviti, već morate da stornirate registraciju, pa da se iznova prijavite sa tačnim podacima.

Izvor: Terminvergabesystem des Auswärtigen Amts — Belgrad
https://service2.diplo.de/rktermin/extern/choose_category.do?locationCode=belg&realmId=645&categoryId=1253

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.